ONLINE-MARKETING UITBESTEDEN

Meer klanten, meer omzet, meer winst!

Online Marketing uitbesteden:

 

Wat zou u ervan vinden als wij al uw zorgen wegnemen en doelgericht uw online marketing doen? In de huidige economie is het aanvoelen van uw doelgroep essentieel voor het welslagen van uw onderneming met het oog op duurzame groei. Mediaspot helpt ondernemingen een perfecte strategie te ontwikkelen met 1 doel: de volledige doelgroep te sensibiliseren tot actie.

Laat u niet wijsmaken dat online-marketing winstgevend is na 1 maand. Onmogelijk, online-marketing is niet veel verschillend met gewone marketing. U moet langs verschillende kanalen uw doelgroep 
benaderen met een product of dienst waar ze dat moment op zoek naar zijn. Een klant zal zelden kopen bij het eerste contact, dus u zult uw doelgroep verschillende keren moeten benaderen eer ze overgaan tot een aankoop. Studies hebben aangetoond dat een gemiddelde klant pas na het 7de contact overgaat tot aankoop.

Daarom is het belangrijk een strategisch plan vast te leggen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van online-weggevers verzamelen wij e-mail adressen van potentiële klanten. Met deze email adressen kunnen we dan geautomatiseerde emails versturen met tips en tricks waar we inspelen op de behoefte van uw potentiële klant. Na de 7de email kunnen we dan over gaan tot een aanbod. Email marketing is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest efficiënt. Sociale media is in dat proces ook héél belangrijk, maar ik kan blijven uitleg geven. Neem vrijblijvend contact met me op en we bekijken wat we voor elkaar kunnen doen.

 

 

Voor welke ondernemers maken wij het verschil?

  • U bent ondernemer met een lopende business die al omzet draait.
  • U bent niet bang te investeren in marketing waarbij wij doelgericht te werk gaan.
  • U hebt minimum een budget van 500 euro per maand ter beschikking.
  • U staat open voor ons advies

  • U bent op zoek naar een partner in groei en niet enkel een helpend
    handje.

"Online-Marketing is als een goede wijn. Hij wordt beter met de jaren!"


David Boone

Ondernemer sinds 1996

Deze ondernemers gingen u al voor:

"David werkt voor ons 1 op 1. Hij zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe nuttige artikels worden gepost op onze website.
Ook beheert David onze bedrijfs FB pagina. Hij doet wat hij beloofd en zelf nog ietsje meer en dat neemt voor ons een pak zorgen weg. Echt een aanrader."

 

 

 

 

 

Christel

Planning & zaakvoerster

 "Bij mediaspot hebben we gekozen voor een volledig nieuwe website. We wouden echt het familiaal karakter naar voor laten komen.
Door gebruik te maken van interviews en filmpjes waarbij wij het bedrijf voorstellen is dat perfect gelukt. Als kleine KMO zijn we zeer fier op onze uitstraling via onze website. We raden Mediaspot ten zeerste aan als je een echte band wilt creëren met je klanten, top!"

Alain

Zaakvoerder

We werken al met David sinds 2011. Toen heeft hij onze bedrijfsfilm gemaakt. Die prachtig was. Sinds die periode heeft hij ook onze zichtbaarheid op het web verbeterd dmv gerichte campagnes. We zijn zeer tevreden van David en hopen nog lang met hem te kunnen samenwerken.

Alain Baert

Baert bvba

Onze manier van werken…

 

Mediaspot richt zich al sinds 1996 op ondernemers en wij werken zeer doelgericht. Om een juiste visie in praktijk te brengen moet er een gemeenschappelijke klik zijn om met vertrouwen doelgericht te kunnen werken. Daarom plannen we altijd eerst een meeting in waar we bekijken hoe we elkaar kunnen helpen en wat u mag verwachten. 

 

Stap 1: Vrijblijvende telefonische afspraak of via zoom.

Op deze meeting luisteren wij vooral naar wat u te vertellen hebt. Aan de hand van dit gesprek bekijken wij of er een mogelijke samenwerking tot stand gebracht kan worden.

 

Stap 2: Strategiebepaling

Als er een chemie is tussen beide partijen, gaan wij ons verdiepen in uw business om een strategisch plan op te zetten met één doel, meer omzet en winst te genereren in uw business.

 

Stap 3: Voorstel

Na het schrijven van het strategisch plan, kunnen we u een gedetailleerd voorstel maken met de hieraan verbonden kosten.

 

Stap 4: Uitvoering en optimalisatie

Bij onderling akkoord gaan we van start om uw strategisch plan uit te voeren met het oog op maximum resultaat vanuit uw marketingbudget.

 

Stap 5: Rapportage & evaluatie

Rapportage en evaluatie is een belangrijk aspect voor toekomstig succes, want enkel door een goede rapportage kunnen wij voor u de campagnes optimaliseren om betere resultaten te bereiken. U krijgt maandelijks alle cijfers in een overzichtelijk bestandje.