GRATIS Online Marketing Tips !

In deze 1 ste video zult u ontdekken:

  • Hoe u meer klanten kunt aantrekken met uw website

  • Welke teksten de meeste impact hebben op een klant

  • Hoe u klanten verleidt met de juiste boodschap

  • Het belang van een goede CTA (Call to Action)

  • Wat het belang is van social proof!

  • De kracht van video in uw online-marketing

  • De kracht van Facebook marketing 

Deze video's zijn er om u te helpen!

Hallo, ik ben David en ben video-marketeer sinds 1996 en bruis nog van energie die ik wil delen in dit digitaal tijdperk!  In de huidige economie is het aanvoelen van uw doelgroep essentieel voor het welslagen van uw onderneming met het oog op duurzame groei. Mediaspot helpt ondernemingen een perfecte strategie te ontwikkelen met 1 doel: de volledige doelgroep te sensibiliseren tot actie.

Bij mediaspot hebben we gekozen voor een volledig nieuwe website. We wouden echt het familiaal karakter van Baert bvba naar voor laten komen.
Door gebruik te maken van interviews en filmpjes waarbij wij het bedrijf voorstellen is dat perfect gelukt. Als kleine KMO zijn we zeer fier op onze uitstraling via onze website. We raden Mediaspot ten zeerste aan als je een echte band wilt creëren met je klanten, top!​

Alain Baert - ceo Baert bvba

Liever je website op eerste pagina in Google, dat kan.  In onze gloednieuwe SEO-GIDS leggen we je stap voor stap uit hoe je met je website op de eerste pagina kunt komen in Google, veel succes ;-)

Wil je meer bezoekers uit Google?

Je gegevens zijn 100% veilig

Enkele van onze klanten die we reeds geholpen hebben!

 We werken al met David sinds 2011. Toen heeft hij onze bedrijfsfilm gemaakt. Die prachtig was. Sinds die periode heeft hij ook onze zichtbaarheid op het web verbeterd dmv gerichte campagnes. We zijn zeer tevreden van David en hopen nog lang met hem te kunnen samenwerken.

Alain

Zaakvoerder

David werkt voor ons 1 op 1. Hij zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe nuttige artikels worden gepost op onze website.
Ook beheert David onze bedrijfs FB pagina. Hij doet wat hij belooft en zelf nog ietsje meer en dat neemt voor ons een pak zorgen weg. Echt een aanrader.

Christel

Planning & zaakvoerster

19000+

abonnees

​30mln+

views

2000+

klanten

2

Awards

Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van GRATIS tips en het versturen van toekomstige tips op het gebied van online marketing. U kunt u ten aller tijde uitschrijven. Meer info vindt u onderaan HOME pagina bij Wettelijke vermeldingen.