​Met je website op eerste pagina! 

In onderstaande video leggen we uit hoe het algoritme van Google werkt en we hebben ook nog een volledige gids ter beschikking die je uitlegt hoe op pagina 1 van Google te komen, succes ermee ;-)

Wist je dat YouTube is de grootste zoekmachine na Google is.​ Het is wonderbaarlijk dat ondernemers niet meer gebruik maken van zo’n grote zoekmachine en haar potentie.   Als video marketeer heb ik het intensief beginnen testen! In juni 2018 ben ik alle meta data, zoekwoorden, beschrijvingen, enz. Allé, alles wat je moet doen om te scoren in Youtube beginnen toepassen op enkele films die reeds online stonden van 2013. De resultaten waren ongelooflijk!! Sinds juli 2018 krijg ik gemiddeld per maand 2 000 000 bezoekers die het filmpje bekijken! Toch fantastisch ;-) 

 

Een eenvoudige 1-2-3 handleiding voor betere zoekresultaten in Google.

1
Schrijf fantastische, nuttige inhoud die gebruik maakt van woorden en zinnen die gebruikt worden door mensen die naar uw producten en diensten zoeken.

2
​Maak het gemakkelijk voor mensen om te delen en te linken.

3

Blijf dit doen! '

Search Engine Optimisation' of SEO is de eenvoudige activiteit om ervoor te zorgen dat een website kan worden gevonden in zoekmachines voor woorden en zinnen die relevant zijn voor wat de site te bieden heeft. In veel opzichten is het eenvoudigweg kwaliteitscontrole voor websites. Dat gezegd hebbende, als er ooit een industrie was die weinig begrepen werd door buitenstaanders is het SEO.

 

Wil je meer bezoekers uit Google?

  • Leer in enkele stappen wat te doen!

  • Scoor met je website

  • Kom op de eerste pagina te staan!

  • Word een onverslaanbare autoriteit in Google!

  • + BONUS CHECKLIST

  • Eenvoudig stappenplan voor je SEO

Enkele van onze klanten die we reeds geholpen hebben!

© Copyrights by mediaspot.be