Janne Boone

"De beste camera is degene die altijd in je zak zit..."

David Boone
oprichter


Oprichter van mediaspot bv in 2009, zelfstandig cameraman/fotograaf sinds 1996 en Apple liefhebber van het eerste uur. Door de wereldwijde pandemie in 2020 heb ik eindelijk mijn droom kunnen realiseren door samen met mijn dochter Janne 'iPhone fotografie' te starten.

Janne Boone
iPhone fotografe


Tiener dochter van David en gepassioneerd door iPhone fotografie, acrobatisch turnen,  Instagram, TikTok en dierenliefhebber. Sinds 2017 twee dikke vriendjes met haar iPhone x

 Op 13 maart 2020 is België in lockdown gegaan door de wereldwijde pandemie. De volledige audiovisuele sector was in één klap werkloos. Ik voelde dat dit voor mij het juiste moment was om mijn kennis te delen en te starten met een online iPhone cursus. En niet zomaar eentje, maar de eerste Nederlandstalige iPhone fotografie cursus! Mijn doelstelling is zoveel mogelijk mensen te helpen door het delen van vele technieken van en tips over iPhone fotografie. Ik ben deze missie niet alleen gestart. Ik word hierin bijgestaan door mijn tienerdochter Janne. De cursus is voor iedere iPhone gebruiker, beginner of gevorderde. We leggen alles heel eenvoudig uit door gebruik te maken van schermopnames. 

 

David Boone

"De beste iPhone-fotografen kijken anders naar de wereld"

iPhone Fotografie is een diepgaande online cursus die je laat zien hoe je ongelofelijke iPhone foto's kunt maken die iedereen mooi vindt en waar je jaren later met trots naar zult terugkijken. De meeste iPhone fotografie cursussen zijn erop gericht om je te laten zien welke knoppen je moet indrukken, dat doen wij ook natuurlijk. Maar in onze iPhone fotografie cursus leren we je om te denken als een ervaren fotograaf, wat de meeste andere cursussen negeren. Zoals de meeste mensen, verlaat je waarschijnlijk nooit het huis zonder je iPhone, maar dat betekent nog steeds niet dat je die perfecte foto kunt nemen.

 

"Je zal nog steeds de beste foto's missen als je niet weet hoe je correct je iPhone moet gebruiken"

Je iPhone op zak hebben is al de helft van het werk, de andere helft is weten hoe je hem moet gebruiken om uitstekende foto's te maken.

 

Vele mensen denken dat het kopen van duur fotomateriaal hen betere fotografen maakt, en dat is wat camerafabrikanten willen dat je denkt. Maar zelfs de duurste camera maakt je geen betere fotograaf, net zoals het kopen van een dure auto je geen betere bestuurder maakt.

 

Weet dat elke camera, ook je iPhone slechts een werkinstrument is, en het is een werkinstrument waarmee je zowel slechte als geweldige foto's kunt maken.

 

Met de juiste kennis kan de iPhone gebruikt worden om foto's te maken die zo goed zijn dat de meeste mensen nooit zouden geloven dat ze met een telefoon zijn genomen!

 

Dat is wat je gaat leren in onze 'iPhone Fotografie cursus'.

En ja, je gaat veel technieken leren, maar nog belangrijker...

Je gaat iPhone fotografie fantastisch vinden...

en je gaat foto's maken die zo goed zijn dat het je niet zal verbazen dat ze met de iPhone zijn genomen... maar dat jij het was die deze foto's nam.

 

Je zult nooit zonder interessante onderwerpen komen te zitten om foto's van te maken, want je zult weten hoe je geweldige foto momenten kunt herkennen, waar je ook gaat.

 

En je zult vertrouwen hebben in je iPhone-fotografie.

 

Je maakt foto's met de iPhone, niet omdat je thuis je grote camera bent vergeten, maar omdat je weet hoe je je iPhone moet gebruiken. Elke keer dat je op de sluiter knop drukt, zal je voorspelbare foto's van hoge kwaliteit maken. 

 

Ik weet dat dit grote beloftes zijn, maar ik weet ook dat ik het kan waarmaken! Sinds 1996 zit ik in het vak, heb sindsdien reeds voor duizenden klanten gewerkt. Nu heb ik tijd om mijn kennis te delen en zal ik vol overgave jullie helpen betere fotografen te worden ;-)

 

 

Na jaren hard werk in de audio-visuele sector

Testimonials

Nancy
Kockx

Deze fotografiecursus is uitstekend. de video's zijn licht verteerbaar, begrijpelijk en nuttig. Hij legt technieken en tips uit zonder al te technisch te worden. Bedankt David en Janne!

Steve
Hinnekens

Zelf heb ik een Android smartphone en ben uit interesse toch ingeschreven. Ondanks dat ik met Android werk zijn er veel gelijkenissen in de manier van werken. Vind het eenvoudig en goed gebracht.

Steve
Versompel

Het is verbazingwekkend hoeveel ik heb geleerd van de cursus. Ik had geen idee wat mijn iPhone-camera kon.  Bedankt, David en Janne voor een cursus met zoveel waarde!

 

'STARTER EDITIE'

Enkel voor iPhone 

iPhone is één van de meest draagbare, krachtige en direct toegankelijke camera's die ooit zijn uitgevonden en omdat je hem steeds bij je draagt, kun je in enkele seconden klaar zijn om een snelle opname te maken! 

Maar de kans is groot dat je iPhone-foto's niet altijd aan je verwachtingen voldoen... Misschien laten ze niet de essentie zien van het moment dat je probeerde vast te leggen... of misschien missen ze het onderwerp wel helemaal!

 

Je hebt vaak maar een fractie van een seconde om de perfecte foto te maken. En als je alleen de standaard camera-instellingen van de iPhone gebruikt... zul je waarschijnlijk teleurgesteld zijn.

Om je te helpen hebben we 'iPhone fotografie Starter Editie' ontwikkeld. Waar we je van A tot Z uitleggen hoe je de perfecte foto's kunt maken met je iPhone. Later kun je nog altijd upgraden naar de complete editie ;-)

 

Ontdek de 2 modules van onze 'Starter Editie'

In deze 2 modules ontdekken jullie alles wat mogelijk is met je iPhone. We starten met de essentie van de iPhone-camera in module 1 tot de meer geavanceerde technieken in module 2 ... en nog veel meer. Deze editie is specifiek voor iPhone gebruikers. In modules 3 tot 6 gaan we dieper in op fotografie technieken welke van toepassing zijn voor alle smartphones gebruikers.

Module 1

In deze module ontdek je hoe je de camera van je iPhone onder controle kunt krijgen, waardoor je elke keer dat je op de sluiter drukt perfect scherpe foto's kunt maken. We beginnen met de basis, maar zelfs gevorderde gebruikers zullen in deze module enkele verborgen trucs ontdekken.

 

De basiskennis
van de iPhone fotografie:

Module 2

In deze module ontdek je extra cameratechnieken voor de iPhone die je helpen om de camera van je iPhone volledig onder controle te krijgen. Hoewel deze technieken relatief eenvoudig zijn, zullen ze je helpen om hoogwaardige iPhone-foto's te maken die je anders niet zou kunnen maken.

 

Extra cameratechnieken
voor de iPhone:

Inhoud Mod1 'Starter Editie'

Inhoud Mod2 'Starter Editie'

Ben jij er klaar voor om de mogelijkheden van je iPhone volledig onder de knie te krijgen? 
Meld je dan nu aan voor beide lesmodules!

Je gegevens zijn 100% veilig 

'LEER FOTOGRAFEREN' 

Voor alle smartphones 

De specifieke technieken die alle grote fotografen gebruiken 

Leer fotograferen omvat 4 modules + extra's bonus video's waarbij we je alle technieken gaan leren hoe je betere foto's kunt maken. Als je alle 4 modules hebt bekeken en daadwerkelijk alles in praktijk uitvoert behoor je bij de kleine groep professionele iPhone/smartphone fotografen en laat je zelf de meeste DSLR gebruikers achter je.
Hieronder kun je bekijken wat we allemaal bespreken in deze 4 modules.

Ontdek de 4 modules van
'LEER FOTOGRAFEREN'

In deze 4 modules ontdekken jullie alles over iPhone/smartphone fotografie. We starten met de basis in fotografie tot de meer geavanceerde fotografie technieken. We behandelen ook de belangrijkste bewerkings technieken en nog veel meer. Deze 4 modules maken deel uit van de volledige cursus rond iPhone fotografie. Welke 6 modules omvat, de eerste 2 modules gaan uitsluitend over iPhone, vanaf module 3 maakt het niet meer uit of je een smartphone of iPhone hebt.  

Deel 1(3)

Dit is één van de belangrijkste onderdelen van de cursus, want als je deze tijdloze fotografie principes volgt, zal je het verschil maken. Na het beheersen van deze technische aspecten is het tijd om je fotografie naar een hoger niveau te tillen door je te richten op deze fundamentele fotografie principes.

Tijdloze
fotografie
principes:

Deel 2(4)

Het verschil tussen OK-foto's en top foto's zit hem niet in de scherpte, maar in het verhaal en de emotie die deze foto's overbrengen. Deze module helpt je bij de overgang van eenvoudige snapshots naar krachtige beelden die emotie uitdrukken en verhalen vertellen. 

Creatieve iPhone
fotografie
technieken:

Deel 3(5)

In Module 5 gaan we alles wat je tot nu toe hebt ontdekt meenemen en toepassen op enkele van de meest voorkomende iPhone fotografiescenario's. Je krijgt praktisch advies en stapsgewijze instructies voor het maken van prachtige foto's in elke situatie waarin je je bevindt.
 

Meest voorkomende
fotografie
scenario's:

Deel 4(6)

In de laatste module ga je de meest geavanceerde iPhone-cameratechnieken onder de knie krijgen. Ik ga je laten zien hoe je ze kunt gebruiken om het soort foto's te maken waarvan je niet eens wist dat je ze met je iPhone kon maken. 

 

 

De meest
geavanceerde
cameratechnieken:

Ben jij er klaar voor om de mogelijkheden van je iPhone volledig onder de knie te krijgen? 
Meld je dan nu aan voor de extra vier lesmodules!

Je gegevens zijn 100% veilig 

DE COMPLETE

'IPHONE FOTOGRAFIE CURSUS' 

In deze 6 modules ontdekken jullie alles wat mogelijk is met je iPhone. We starten met de essentie van de iPhone-camera in module 1 en 2 tot de meer geavanceerde technieken in modules 3 tot 6. We behandelen ook de belangrijkste foto technieken en nog veel meer. 

Ontdek de volledige iPhone fotografie cursus

In deze 6 modules ontdekken jullie alles wat mogelijk is met je iPhone. We starten met de essentie van de iPhone-camera in module 1 en 2 tot de meer geavanceerde technieken in modules 3 tot 6. We behandelen ook de belangrijkste foto technieken en nog veel meer. 

Module 1

In deze module ontdek je hoe je de camera van je iPhone onder controle kunt krijgen, waardoor je elke keer dat je op de sluiter drukt perfect scherpe foto's kunt maken. We beginnen met de basis, maar zelfs gevorderde gebruikers zullen in deze module enkele verborgen trucs ontdekken.

 

De basiskennis
van de iPhone fotografie:

Module 2

In deze module ontdek je extra cameratechnieken voor de iPhone die je helpen om de camera van je iPhone volledig onder controle te krijgen. Hoewel deze technieken relatief eenvoudig zijn, zullen ze je helpen om hoogwaardige iPhone-foto's te maken die je anders niet zou kunnen maken.

 

Extra cameratechnieken voor de iPhone:

Module 3

Dit is één van de belangrijkste onderdelen van de cursus, want als je deze tijdloze fotografie principes volgt, zal je het verschil maken. Na het beheersen van deze technische aspecten is het tijd om je fotografie naar een hoger niveau te tillen door je te richten op deze fundamentele fotografie principes.

Tijdloze
fotografie
principes:

Module 4

Het verschil tussen OK-foto's en top foto's zit hem niet in de scherpte, maar in het verhaal en de emotie die deze foto's overbrengen. Deze module helpt je bij de overgang van eenvoudige snapshots naar krachtige beelden die emotie uitdrukken en verhalen vertellen. 

Creatieve iPhone
fotografie
technieken:

Module 5

In Module 5 gaan we alles wat je tot nu toe hebt ontdekt meenemen en toepassen op enkele van de meest voorkomende iPhone fotografiescenario's. Je krijgt praktisch advies en stapsgewijze instructies voor het maken van prachtige foto's in elke situatie waarin je je bevindt.

Meest voorkomende
fotografie
scenario's:

Module 6

In de laatste module ga je de meest geavanceerde iPhone-cameratechnieken onder de knie krijgen. Ik ga je laten zien hoe je ze kunt gebruiken om het soort foto's te maken waarvan je niet eens wist dat je ze met je iPhone kon maken. 

 

 

De meest
geavanceerde
cameratechnieken:

Ben jij er klaar voor om de mogelijkheden van je iPhone volledig onder de knie te krijgen? 
Meld je dan nu aan voor alle zes lesmodules!

Je gegevens zijn 100% veilig 

Digitale iPhone Fotografie Gids

Dit boek is de perfecte aanvulling op onze iPhone Fotografie video cursus.

  • Overzichtelijke index
  • Snel de juiste les terugvinden
  • Smartlinks, die je direct naar de video brengen

Bekijk hier de voordelen van het boek!

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de opzet van de cursus?

Moet ik op een bepaalde plaats of een bepaald tijdstip komen opdagen?

Hoeveel tijd heb ik nodig om deze cursus te volgen?

Wat gebeurt er na afloop van de cursus?

Wat als ik niet goed ben met technologie?

Wat als ik geen goede fotograaf ben?

Wat als ik een ervaren DSLR-fotograaf ben?

Wat als ik al een ervaren iPhone-fotograaf ben?

Wat als ik een oudere iPhone heb?

Wat als ik geen iPhone heb?

Is het veilig om online met een creditcard te betalen?

Bied je een betalingsplan aan?